Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna - 17 oktober 2008 18:09

Vi gjorde förrätt ändå...min man sa...äter han inte det så får jag ju två och det blir inte jag lessen över :)

Allt går enligt planer och vi är faktiskt klara....nästan...bild innan garnering :)

Av Anna - 17 oktober 2008 16:52

Tycker det ska bli jättekul o åka och shoppa imorgon. Inte för att det är nått direkt jag vill ha, men ändå...lite shopping är ju aldrig fel :)

Bara det att få äta lunch och/eller fika ute är så nice....

Men först är det kvällen som ska avverkas och det ska oxå bli kul. Två av våra allra närmaste vänner kommer med deras små bebisar, dom är 3 månader och det är första gången dom besöker vår residens så det blir riktigt finbesök.

Men vi skippar nog förrätten, kom på att killen som kommer nog inte gillar räkor och vi orkar inte komma på nått annat....man blir nog rätt mätt av planka och marängsviss och 1 kg lösgodis :-)

Av Anna - 17 oktober 2008 07:23

Gud så skönt...fredag...nice...

Ikväll blir det då 3-rättermissdag i goda vänners lag...+ deras 2 nytillskott=gosa med bebisar, ännu mer nice :)

Imorgon ska jag och min svärmor och ena svägerska åka och shoppa. Det ska oxå bli jättetrevligt. Söndag har jag inget speciellt, ska träna och sen mest pula hemma. Det verkar faktikst som om det skulle kunna bli en toppenhelg!! Fast först måste vi jobba...känns mindre kul fast helt okej.

Av Anna - 16 oktober 2008 22:05

När jag kom hem från affären hade min lilla man städat iordning i köket, diskat och tänt kaminen. Hade även oxå tänt ljust och det var så mysigt så...tillråga på allt så ville han göra maten!!!! Kryss i taket tänkte jag...

Han gjorde faktikst en riktigt god köttfärssås, med lite hjälp av mig...en stark 3:a får den i betyg.....

Nu sitter han i köket och ritar på vårt nya badrum, ellet två nya badrum blir det för vi ska renovera båda samtidigt....jag tänkte lägga mig och kolla i en sköna hem jag köpte idag, den verkade finnas en hel del badrum i den :)

natti

Av Anna - 16 oktober 2008 18:59

Gud va skönt o vara hemma...Jag var på gymmet direkt efter jobbet och har precis kommit hem. Orkade inte köra 2 timmar som jag tänkt. Utan det blev bara 1,5. Men det kändes som om det räckte...
Nu ska jag bara äta och sen måste jag köra o handla.
Vi ska bjuda några kompisar på 3-rätters imorgon. Mannen har fått bestämma meny. Det är lite 90-tal över den :)

Förrätt: Toast Skagen

Huduvrätt: Planka

Efterrätt: Marängsviss....

Mäktigt och riktig arbetarmat som en kollega sa...fast det passar ju bra för båda grabbarna är snickare :)

Jag hade inte valt den menyn men om han ska få besämma måste han ju oxå få göra det. Han har faktikst lovat o laga maten ihop med mig oxå, kryss i taket!!!

Nähä, nu måste jag som sagt sticka och handla till morgondagen...

Mina varor har förrästen kommit från designonline oxå...spännande!!!

Av Anna - 16 oktober 2008 07:11

Jo ta mig tusan om vi inte ska jobba!! Idag har jag tänkt tillbringa dagen på jobbet med att läsa en hel del, och inte skönlitteratur utan tung facklitteratur...

Sen tänkte jag tillbringa lite tid på gymmet. var där igår men körde bara konditon då...idag får det nog bli lite styrka oxå...

sen blir det soffläge, iallfall vid nio då det är bra på tv:n  :)

Av Anna - 15 oktober 2008 21:51

Jag skulle vilja ha en kösassistent. Det finns ju massor av välja mellan...vilken är egentligen snyggast. Är det värt pengarna o lägga 5000 kr?? Kommer man använda den....Jag har ingen plats i köket att ha den framme, jag gillar inte o ha massa apparater framme utan föredra och ha dom i ett skåp...men orkar man dra fram den varje gång man vill använda den....

Hittade några olika modeller...vet inte varför jag valde och visa röda, för någon röd vill jag INTE ha :-)

Av Anna - 15 oktober 2008 21:16

Jag har nyss pratat med min farmor. Hon är en oehört pigg krutgumma på

90+. Jag ringde först mitt i rapport så jag fick ringa tillbaks efteråt...man måste ju hänga med vad som händer på wall street :)  sen pratade vi om hur det står till med världen och hon jämförde lite med denna krisen och den som var på 30-talet, hon var ju med om det...och minns det...hur coolt är inte det :)

Jag hoppas jag kommer att vara lika pigg och alert när jag är så gammal. Jag menar 90+ bor själv i lägenhet, ingen hemhjälp utan städar och lagar mat själv, spelar poker med vänner, är med i frågesportstävlingar på pro...det tycker det är ganska beundransvärt.  :-)

Ovido - Quiz & Flashcards