Alla inlägg under januari 2009

Av Anna - 9 januari 2009 18:41

Har nu bestämt mig för att det nog blir ett spel som heter

boom blox och verkar vara någon form av pusselspel :)

låter ganska roligt...

så nu får jag nog ge mig iväg till Maxi och se ifall dom har det...

Av Anna - 9 januari 2009 17:39

Idag har det än så länge varit en bra dag. Jobbet kändes bra och jag fick massor gjort. Satt kvar lite längre eftersom jag ändå inte hade nån vidare brådska hem.

Mannen är och tränar fotboll. Själv har jag städat toaletterna. Ikväll fylls huset med pokerspelande grabbar. Jag blir nog förvisad upp till ovanvåningen, kunde ju gett mig hemifrån men jag orkar inte...vill bara lägga mig ner i soffan tillsammans med Ben & Jerry. Tror faktiskt först att jag ska sticka iväg och köpa ett nytt tv-spel :)

Får se om jag hittar nått som verkar intressant!

Av Anna - 8 januari 2009 17:21

...Min gynekolog har dött. Tydligen väldigt hastigt och det är ju jättehemskt!

Men jag har ju ingen vidare relation till honom och när jag fick höra om det var det första jag tänkte, nämmen fy va hemskt, undra om han var gift? och sen var nästa tanke...men neeeeej hur påverkar det här oss?? Han har ju äntligen gjort upp en plan för oss, kommer den att påverkas...det är inte sant!!!

Hmmmm hemskt och tänka så när någon annan människa ha avlidit, men är det egentligen konstigt att man tänker egositiskt när det gäller en man man inte själv känner, eller ens gillade speciellt mycket när dom var i livet?

Jag är ju som dom flesta andra svenskar, egoistiska innerst inne och jag är livrädd att det här nu kommer att försena vår bebisprocedur, när vi äntligen hade fått en plan....vi passerar ju snart 4 års tid av försök och jag förstår ju självklart att inte någon där uppe förpestar mitt liv genom att ta livet av min gynekolog...men ibland undra man ju. Jag kanske inte ska ha barn?

Jooooooooo minst två faktikst ska jag ha, så det så!

 Usch ja, hemskt är det alltihopa i vilket fall som helst..


Nu ska jag ut och jogga iallfall. Har börjat ett träningspass för o springa 1 mil och idag är det dax för pass två :)

Av Anna - 7 januari 2009 16:59

Så var all ledighet över för den här gången och livet har återgått till sitt vanliga lull. Jobbet var halvsegt och det kändes inte direkt som att man har fått ny energi utan mer bläääärk är vi inte lediga snart igen!



Av Anna - 6 januari 2009 11:01

att vara hemma igen....

Borta bra men hemma bäst är verkligen ett uttryck som stämmer. Varje gång jag åker bort inser jag hur mycket jag älskar vårt hus och att vara hemma. Nu är det ju julfint och allt oxå och gör det hela lite extra mysigt.


Idag ska jag och min man bara ha en mysdag och inte göra några måsten alls. Egentligen skulle mannen målat sovrummet men det kan man ju faktikst göra vilken annan dag som helst.


Vi ska snart ta en liten skön förmiddagspromenad men eftersom han har lovat att följa med mig på det, så har jag lovat att kasta pil med honom först (hans favoritklapp som han fick av sina föräldrar)..

Av Anna - 5 januari 2009 18:15

så många kommentarer tycker jag inte behövs :)

Av Anna - 4 januari 2009 15:44

Så var man tillbaks hemma i Sverige igen. Alltid lika skönt o komma hem till sitt lilla hus :)


Ovido - Quiz & Flashcards