Alla inlägg under januari 2009

Av Anna - 25 januari 2009 18:31

Jag sitter för fullt och surfar runt lite efter inredning till vardagsrummet...

allt ska bort och nytt ska köpas....


Har ju som sagt funderat på att ha ikea ps nya lampa där uppe meeeeen

den här är oxå nice :)   liiiiite dyrare dock (typ nästan 6000 kr) men den är fin.

Jag är helt inne på att ha inredning i vitt och svart..och då skulle ju denna passa ypperligt! Problemen är 2....den är liiite liten, bara 53 cm i diameter...och så kommer min man tycka denär jätteful... :)

Av Anna - 25 januari 2009 17:20

Till helgen släpper Ikea sin nya PS kollektion, iallfall i Stockholm och Älmhult.

Jag tänkte vara en av dom som befinner mig där först för att få tag i en lampa, som jag tror heter maskros. Den är supersnygg och kommer förmodligen att köpas av vääääääääääääääääääääääääldigt många människor.


Nu är mannen precis färdig med sovrummet. Nya golvet är lagt och väggar och tak är färdigmålade...Nu ska bara listerna målas en gång till och sen kan vi flytta in allt igen...men det blir nog ytterligare en natt i gästrummet :)

Av Anna - 24 januari 2009 12:15

Då var den viktigaste saken avklarad, jogging. Det var väldigt skönt för det duggade liiite liiiite så det svalkade gott :) Nu får jag nog försöka städa lite fast först tänkte jag slappa framför ett avsnitt Merlin som är bra tv-serie!



Av Anna - 24 januari 2009 10:31

Idag har jag en del att pyssla med...Hann grovstäda halva köket innan min man vaknade och nu har han burit ut all från sovrummet till köket för han ska måla taket och väggarna i sovrummet....så resten av köket får vänta.

Jag ska snart ge mig ut på en joggingrunda, det är en av måstena idag.

Sen behöver ovanvåningen sig en genomgång, jag behöver fixa en present tills ikväll när vi ska bort på middag och sen skulle jag ev hinna träffa en kompis...allt detta innan 18.00 då vi ska bort. Hmmm låter som om detta kan bli lite väl tufft att hinna med :)

Av Anna - 23 januari 2009 23:26

börjar bli trött nu..men jag tänkte försöka sitta iallfal en timme till...frågan är om jag lär mig nått när jag är så trött...fast nått kanske fastnar iallfall..får hoppas på det :)

Av Anna - 23 januari 2009 22:18

Fredagkväll, mannen sover som en stock...

själv sitter jag nere vid köksbordet och pluggar för fullt. ska gå en 3 dagars utbilning i ITIL nästa vecka och sedan certifieras (eller försöka iallfall).

För er som inte vet vad ITIL är så är det ingen mening att försöka förklara för det tar för lång tid, men det har med IT och processer att göra :)

Intressant men ganska svårt.

Av Anna - 23 januari 2009 18:15

Så var jobbveckan över....i helgen händer det inte så mycket...Mannen ska lägga nytt golv i sovrummet, själv behöver jag städa huset...det blir lite träning och imorgon kväll ska vi till några kompisar på middag.

Min man har varit på verktygsmässa i Göteborg idag så han har varit i himelriket och kommer hem med någon konstig såg som kostade några tusen....det är lycka för honom. Dom hade bara massa verktyg...och en bar med öl...det kan inte bli mycket bättre tycker han. :)

Jag har varit iväg och köpt färska räkor...shit va dyrt det var 159 kr kg men det kan det vara värt...ska fixa lite vitlöksbröd och annat gott och äta till...ska bli smarrigt!

Av Anna - 22 januari 2009 21:38

Ligger i soffan med datorn i knät...det är livet det :)

Min man är helt inne i handbollsmatchen medans jag slötittar mest...försöker samtidigt hitta lite trevliga ställen i Italien som vi kan besöka i sommar.....och samtidigt pratar jag med syster yster....Inte illa och klara av allt detta på en gång :)

Ovido - Quiz & Flashcards