Alla inlägg under december 2008

Av Anna - 19 december 2008 21:46

Har precis kommit hem från kvällens restaurangbesök.

På menyn stod det.

Förrätt: Julskinka med chevréäggröra på kavring.

Huvudrätt: ehh...glacerad anka med potatiskaka, någon vinsås och rödkål och fikon typ..

Efterrätt:  lingonparfait


Jädrans va gott det var! Jag har aldrig ätit rödkål, mest rynkat på näsan med idag var det faktikst helt okej...åt visserligen inte allt men mycket!


Jag och pappa satt och pratade om ditten och datten, allt från hur provrör går till, till löpning. Han tipsade mig om att följa ett träningsprogram för att inte överbelasta mig så jag tror jag ska göra det efter nyår.

Av Anna - 19 december 2008 17:03

Ikväll är det dax för julmat igen. Min man ska iväg med sitt jobb och käka julbord. Detta kommer att resultera att jag får hem en mätt och full man :)

Min lilla pappa tyckte synd om mig att inte jag fick följa med så han ska bjuda mig på 3-rätters julinspirerad mat på en restaurang, ska bli trevligt...det ska vara lite pianomusik och någon tjej som sjunger så det ska bli riktigt kul...och gott :)

ska bara hitta nått och ha på mig...det är jobbigt när hälften av ens kläder inte passar längre...... :(

Av Anna - 17 december 2008 22:34

Ligger i sängen med en härlig huvudvärk, tror jag har bomberat min kropp med för mycket socker...till lunch idag åt jag en liiiiiiiten sallad och eftersom jag åkte till stan sen så blev det ingen middag utan bara godis på hemvägen, åt så mycket så jag nästan sprack....väl hemma var jag ju inte hungig så det har inte blivit någon middag, däremot lite glass....hmmmmm

måste ta tag i min ätstörning för det är det faktikst efter jul/nyår. Nu mår jag så bra för övrigt så nu har jag faktiskt ingen ursäkt för att inte sköta mitt matintag, jag är över 30 och borde faktiskt kunna sluta äta godis i mängder och dricka litervis med lightläsk....


Dax och sova...ska försöka få ner mannen från ovanvåningen, mina vader gör lite ont så jag tänte fjäska till mg lite massage :)

Av Anna - 17 december 2008 19:50

Var i stan lite idag och skulle göra den sista shoppingen. Det blev en katastrof. Hade bara ett par timmar på mig, gled mest omkring och hittade ingenting av det jag hade på min lista.

Är det bara jag eller är det inte väldigt dåligt med julpynt i år?? Hittade inte en endaste fin liten tomte...allt pynt var skittrist, inte ens sia som jag tycker brukar ha fina blev jag imponerad av, kanske iofs kan bero på att jag inte hittade nått ställe som hade något större utbud av det...

Nä fy va trist...nu måste jag kanske lura med mig mannen på en lite shoppingtur i helgen...vi får se hur det går med det.


Av Anna - 16 december 2008 22:04

Det har blivit två sorters godis då än så länge, polkagrisar och ljus fudge.

Båda blev mummsfillebabba!


Av Anna - 16 december 2008 21:53

Ikväll har jag haft besöka av mina kära vänner i H-klubben. Vi har tillbringat kvällen med först lite mat i form av sallad, och kvällens huvuduppgift var polkagristillverkning. Jag måste väl erkänna att jag kanske inte hjälpte till nå vidare med själva tillverkningen, mer när dom skulle formas :)

Jag försökte mig på att göra lite käppar som jag ska ha i min gran...dom blev sådär..man kan ju säga att det syns att dom är hemmagjorda :)

Nästa år kanske dom blir lite rakar och typ mer likdana :))

Men goda, det var dom vill jag lova....


Två av h-klubbens medlemmar är gravida, ena magen syns iallfall på kortet, dom är så fina så.....

Av Anna - 15 december 2008 19:44

Fullt upp idag igen...Idag är det köket som får sig en omgång...jag tänkte försöka hinna med o göra nått godis oxå men vi får se om det hinns med.

Mannen fyller ingen större funktion idag, han går mest omkring och funderar över livet och duttar lite här och där....skönt att han snart ska iväg och träna :)

Av Anna - 14 december 2008 22:23

Sitter och försöker beställa lite foton från vår bröllopsresa.....seeeeegt är det...det tar sån tid....

Ovido - Quiz & Flashcards